Η πορεία μας

Εδώ και 37 χρόνια τα φροντιστήρια «η μάθηση» στα νότια προάστια προετοιμάζουν υπεύθυνα τους μαθητές, ώστε να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος , να αντεπεξέλθουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επίπονη δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων και να εισαχθούν στη σχολή που επιθυμούν. Η μαθησιακή διαδικασία στο φροντιστήριό μας διεξάγεται πάντα με σεβασμό στη διαφορετικότητα του μαθητή, στους προσωπικούς του στόχους και επιδιώξεις, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις απαιτήσεις του εκάστοτε εκπαιδευτικού συστήματος που στις μέρες μας είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Το φροντιστήρια «η μάθηση» ιδρύθηκαν το 1977 στην Αργυρούπολη από οικογένεια δραστήριων και υπεύθυνων εκπαιδευτικών και σύντομα ξεχώρισαν με τις επιτυχίες των μαθητών και τη σοβαρότητα του εκπαιδευτικού έργου. Το 2001 το φροντιστήριο επεκτάθηκε στο Ελληνικό (Λ. Ιασωνίδου 5, δίπλα στο μετρό του Ελληνικού), όπου συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του μέχρι σήμερα. Από το 2012 το φροντιστήριο λειτουργεί το ίδιο δυναμικά και στην Α. Γλυφάδα σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο (Τεμπών 111 & Γ. Γεννηματά, στο ύψος του s.m Βερόπουλος).

Στα 37 χρόνια της πορείας τους στη Μέση Εκπαίδευση τα φροντιστήρια «η μάθηση» διακρίθηκαν για τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό και το σεβασμό στη διαφορετικότητα του κάθε μαθητή. Βασικό συστατικό της επιτυχίας των φροντιστηρίων «η μάθηση» αποτελεί η αποκλειστική συνεργασία με καθηγητές με πολυετή εμπειρία στην εκπαιδευτική διαδικασία, άριστα προσαρμοσμένη στους στόχους του φροντιστηρίου. Για τους λόγους αυτούς τα φροντιστήρια «η μάθηση» έχουν παρελθόν, παρόν και μέλλον στο χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης.

Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης :
(Ελληνικό) Δημήτρης Καλαντζής, Μαθηματικός, Μsc Εφαρμοσμένη Στατιστική, Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών.
(Γλυφάδα) Κατερίνα Καλαντζή Μαστρογιάννη, Φιλόλογος, Msc Σπουδές στην Εκπαίδευση/Εκπαίδευση Ενηλίκων , Ελληνικό Ανοικτό Παν/μιο.